ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی

۱۳/شهریور/۹۸


در سراسر دنیا دانشجویان زیادی وجود دارند که سعی دارند برای ادامه تحصیل به کشور های بزرگ و توسعه یافته بروند، برای این کار شما نیاز به اخذ ویزای تحصیلی دارید. در این مقاله سعی داریم تا تمامی نکاتی که لازم است شما درباره ویزای تحصیلی بدانید را مطرح کنیم. در پایان این مقاله شما عزیزان پاسخ تمامی سوالات خود از جمله موارد زیر را خواهید گرفت:

ویزای تحصیلی یا Educational Visa چیست؟

مراحل اخذ ویزای تحصیلی به چه صورت است؟

برای گرفتن ویزای تحصیلی به چه مهارت ها و مدارکی نیاز است؟

آیا امکان دارد ویزای تحصیلی را به ویزای کار تغییر داد؟

چه کشور هایی ارزان ترین ویزاهای تحصیلی را دارند؟

چه کشور هایی گران ترین ویزاهای تحصیلی را دارند؟

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی چیست؟

هزینه های اخذ ویزای تحصیلی چقدر است؟

چگونه شانس خود را در گرفتن ویزای تحصیلی بالا ببریم؟

 

شما عزیزان میتوانید از طریق گزینه پیگیری پرونده در سایت اکسین ویزا در هر لحظه از روند کاری اخذ ویزای تحصیلی خود مطلع شوید. برای دریافت مشاوره های تحصصی اکسین ویزا میتوانید با شماره تلفن های ۰۲۱۲۶۴۱۰۸۹۶، ۰۲۱۲۶۴۱۰۷۹۳، ۰۲۱۲۲۶۴۶۸۷۸، ۰۲۱۲۶۴۱۱۰۸۹ و ۰۹۱۲۳۳۱۶۹۷۰ تماس حاصل فرمایید. همچنین شما عزیزان میتوانید برای دریافت مشاوره حضوری به آدرس تهران میرداماد، میدان مادر، خیابان سنجابی، خیابان یکم، پلاک ۳، طبقه ۱، واحد ۴ مراجعه فرمایید. اکسین ویزا با داشتن سال ها تجربه در زمینه مهاجرت به کانادا شما را در این مسیر از ابتدا تا انتها همراهی خواهد کرد.

ویزای تحصیلی چیست؟

اگر شما برای ادامه تحصیل قصد آن را دارید که به یک کشور خارجی بروید برای این کار نیاز به ویزای تحصیلی خواهید داشت، در واقع ویزای تحصیلی به شما این اجازه را میدهد تا در یک کشور دیگر به عنوان دانشجو در یکی از دانشگاه های آنجا پذیرفته شوید و برای اقامت در آن کشور به ویزای دیگری احتیاج نخواهید داشت. پس از اتمام تحصیل و پایان یافتن مدت زمان ویزای تحصیلی، شما باید به کشور خود باز گردید، البته شرایطی برای آن دسته از دانشجویانی که قصد ماندن در آن کشور را دارند وجود دارد، به این صورت که شما پس از باطل شدن ویزای تحصیلی میتوانید اقدام به پیدا کردن کار کنید برای این کار به شما بین 8 الی 12 ماه فرصت داده میشود و پس از چند سال کار کردن قانونی در آن کشور میتوانید برای اخذ اقامت دائم درخواست دهید. از سال 2019 سفارت انگستان به فارغ التحصیلان دانشگاه های این کشور 24 ماه فرصت برای جستجوی کار و اشتغال می دهد که به مراتب احتمال یافتن کار مناسب برای فارغ التحصیلانی که مایل به اقامت در انگستان هستند را بطور چشمگیری افزایش میدهد.

مراحل تحصیل در دانشگاه های خارجی
  • برای ادامه تحصیل در خارج از کشور اول باید کشوری را انتخاب کنید که مناسب با روحیه و شرایط شما باشد. در این مرحله به هزینه های تحصیلی هم دقت کنید چون هزینه تحصیل در بعضی از کشورها کمتر از کشورهای دیگر است. مثلا در کشوری مثل آلمان تحصیل در مقطع کارشناسی و ارشد برای آلمانی ها و غیر آلمانی ها رایگان است و همین عامل خیلی ها را مشتاق به تحصیل در این کشور کرده است هر چند که در بعضی از ایالت های این کشور به تازگی بازنگری هایی برای تحصیل رایگان غیر اروپایی ها صورت گرفته است. البته برای تحصیل در آلمان دانستن زبان آلمانی یکی از پیش نیازهاست.
  • در قدم دوم باید ببینید در دانشگاه های آن کشور به چه زبانی آموزش داده می شود تا مطابق با آن مهارت های زبانی تان را ارتقاء دهید. دانشگاه ها معمولا از دانشجویان بین المللی می خواهند تا در آزمون های بین المللی مثل تافل یا آیلتس شرکت کنند. پس اگر قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های خارجی را دارید باید در آزمون های بین المللی زبان نمره قبولی کسب کنید.
  • مرحله سوم بالا بردن مهارت های علمی است، گاهی برای ورود به دانشگاه های یک کشور باید به ملزومات علمی آن دانشگاه دست پیدا کنید.
  • قدم چهارم انتخاب رشته و دانشگاه ست، باید رشته ای را انتخاب کنید که کاملا با علاقه، اولویت و شرایط شما همخوانی داشته باشد. لیستی از دانشگاه هایی که دوست دارید دوره تحصیلی تان را در آنجا بگذرانید تهیه کنید. اگر می خواهید در آینده در ایران کار کنید حواستان باشد دانشگاهی را انتخاب کنید که مدرکش مورد تایید وزارت علوم ایران باشد.برای تحصیل مقطع دکتری باید دانشگاهی را انتخاب کنید که در لیست مورد تایید وزارت علوم "الف" یا "ب" باشد.
  • این مرحله آماده کردن مدارک است؛ دانشگاه قبل از اینکه شما را به عنوان دانشجو قبول کند باید مدارک شما را بررسی کند. مدارکی مورد نیاز در این مرحله شامل ریز نمرات، مدرک آخرین مقطع تحصیلی، توصیه نامه از اساتید معتبر دانشگاهی، رزومه تحصیلی، انگیزه نامه و … است.
  • در این مرحله باید به وبسایت دانشگاه بروید و فرم پذیرش را پر کنید. می توانید به همه ی دانشگاه هایی که مایل به ادامه ی تحصیل در آن ها هستید درخواست بفرستید. در این مرحله در برخی از دانشگاه ها هزینه ای کمتر از ۱۰۰ دلار از شما گرفته و اطلاعات شما بررسی می شود.
  • حالا وقت ارسال مدارکی است که از قبل آماده کرده اید، همه ی این مدارک باید قبل از ارسال در دفاتر رسمی ترجمه شوند.
  • اگر مدارکی که به دانشگاه فرستادید مورد تایید قرار گرفت دانشگاه برایتان نامه پذیرش می فرستد حالا وقتش است که برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید. این مرحله فاز مهمترین قسمت های تحصیل در دانشگاه های خارجی ست.
 

مراحل اخذ ویزای تحصیلی به چه صورت است؟

در هنگام ارائه مدارک باید به این نکته توجه کنید که برای افسر سفارت دلایل و مدارکی بیاورید که نشان دهد شما قصد بازگشت به کشور خود را دارید چرا که در صورتی او گمان کند شما قصد بازگشت را ندارید با درخواست شما موافقت نخواهد کرد.

  • در مرحله اول باید از سفارت وقتی برای مصاحبه گرفته شود که معمولا به صورت آنلاین انجام میشود و شما باید به سایت سفارت مد نظر خود رفته و برای مصاحبه وقت بگیرید.
  • در مرحله بعد شما باید فرم مربوط به اخذ ویزای تحصیلی را پر کنید. مشاوران اکسین ویزا با ارائه مشاوره های حرفه ای شما را در تمامی مراحل از جمله نحوه پر کردن فرم مربوطه راهنمایی خواهند کرد.
  • عکس
  • ارائه مدارک تحصیلی به همراه ترجمه آنها
  • دریافت و ارائه نامه ای که از سمت دانشگاه مورد نظرتان مبنی بر پذیرش شما به عنوان دانشجوی خود
  • پرداخت مبالغی که باید برای صادر شدن ویزا پرداخت کنید
  • مدارکی که ثابت میکند شما دارای تمکن مالی برای زندگی در یک کشور خارجی را دارید
  • ارائه شناسنامه و پاسپورت که اعتبار آن نباید از شش ماه کم تر باشد.

برای گرفتن ویزای تحصیلی به چه مهارت ها و مدارکی نیاز است؟

از جمله مهارت های مهمی که به آن نیاز خواهید داشت مدارک زبان است به خصوص مدرک زبان انگلیسی. شما باید ببینید در چه کشوری قصد ادامه تحصیل را دارید و در دانشگاه های آنجا دروس و کلاس ها با چه زبانی تدریس میشوند. در بسیاری از کشور ها دانشگاه ها دو زبانه هستند و به دانشجوهای بین اللملی این امکان را میدهند تا بین زبان های موجود آن زبانی را که در آن مهارت دارند انتخاب کنند. یکی دیگر از مهارت هایی که به آن نیاز خواهید داشت مهارت های علمی مرتبط با رشته تحصیلیتان است چرا که بسیاری از دانشگاه ها در هنگام پذیرش سطح علمی دانشجویان خود را می سنجند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی چیست؟

برای اخذ ویزای تحصیلی هر دانشگاهی قبل از اینکه شما را به عنوان دانشجوی خود بپذیرد ابتدا باید مدارک شما را ارزیابی کرده و نتایج را به شما اطلاع دهد. برای اینکار شما با وارد شدن به سایت دانشگاه مورد نظر مدارکی که آنها برای ارائه ویزای تحصیلی لازم دارند را مشاهده و جمع آوری میکنید چرا که هر دانشگاه بسته به مقطع و رشته تحصیلی شما به مدارک خاص خود نیاز دارد. با این حال مدارکی که به صورت عمومی برای اخذ ویزای تحصیلی به آن نیاز خواهید داشت عبارتند از:

  • مدارک تحصیلی شما همراه با ترجمه آنها

  • ریز نمرات به همراه ترجمه آنها

  • انگیزه نامه و هدف شما از ادامه تحصیل در رشته و دانشگاه مورد نظرتان

  • رزومه تحصیلی و کاری( در صورت وجود)

  • توصیه نامه از چند تن از اساتید دانشگاه شما در ایران

اکسین ویزا همواره در طی مراحل جمع آوری مدارک و پر کردن فرم های لازم شما عزیزان را همراهی میکند تا مسیر پر پیچ و خم اخذ ویزای تحصیلی برایتان به راحت ترین شکل ممکن و در کمترین زمان ممکن طی شود.

چه کشور هایی ارزان ترین ویزاهای تحصیلی را دارند؟

برای کسانی که قصد ادامه تحصیل در کشور های خارجی را دارند این نکته بسیار مهم است که تحصیلات در آن کشور ارزان و به صرفه باشد چرا که خرج و مخارج یک دانشجو از مسائلی هست که باید به آن توجه زیادی شود. باید به این نکته توجه کنید تا هزینه تحصیل و هزینه زندگی در یک کشور را باهم یکی ندانید به عنوان مثال هزینه تحصیل در نروژ بسیار مقرون به صرفه است با این حال هزینه های زندگی در آن بالا است. از جمله کشور هایی که دارای ویزای تحصیلی ارزان هستند میتوان به کشور های زیر اشاره کرد:

نروژ، آلمان، مکزیک،تایوان، فرانسه

چه کشور هایی گران ترین ویزاهای تحصیلی را دارند؟

از جمله کشور هایی که گران ترین ویزای تحصیلی را دارند میتوان به آمریکا، کانادا، سوئیس،استرالیا و انگلستان اشاره کرد. به عنوان مثال هزینه تحصیل در آمریکا در سال مبلغی برابر با پانزده الی هجده هزار دلار خواهد بود.

چگونه شانس خود را در گرفتن ویزای تحصیلی بالا ببریم؟

یکی از مهم ترین مواردی که برای اخذ ویزای تحصیلی باید مد نظر داشته باشید تا شانس خود را برای گرفتن ویزای تحصیلی بالا ببرید مجموعه ای است که برای انجام کارهای اخذ ویزای تحصیلی و مشاوره انتخاب میکنید. مجموعه اکسین ویزا با سال ها تجربه در زمینه اخذ ویزای تحصیلی شما را در راه رسیدن به رویاهایتان همراهی خواهد کرد شما میتوانید برای رزرو و دریافت مشاوره فرم درخواست مشاوره در صفحه اصلی سایت اکسین ویزا وقت مشاوره خود را رزرو کنید تا در اولین فرصت مشاور های مجموعه اکسین ویزا با شما تماس حاصل فرمایند.

 

  • زمان ارسال درخواست: دومین نکته ای که شانس شما را برای گرفتن ویزای تحصیلی بالا میبرد توجه به زمان درخواست دادن ویزای تحصیلی است. هر چه زودتر برای برنامه تحصیلی مورد نظرتان اقدام کنید بهتر است چرا که هرچه به سمت پایان مهلت برنامه های دانشگاه ها نزدیک میشویم موسسات درخواست های بیشتری دارند و سرشان شلوغ تر میشود.
  • محدودیت های سنی دانشجو: به طور کلی محدودیت سنی برای ارسال درخواست وجود ندارد اما تجربه نشان میدهد که بیشتر افسران صدور ویزای تحصیلی، درخواست دهنده هایی که برای مقطع لیسانس بالای ۲۵ سال و برای مقطع فوق لیسانس بالاس ۳۵ را رد میکنند.
  • سابقه دانشجو: در صورتی که رشته انتخابی برای ادامه تحصیل و اخذ ویزای تحصیلی مرتبط با رشته تحصیلی قبلی شما باشد شانس کمتری برای موفق شدن خواهید داشت.
  • مقطع تحصیلی: اکثرا درخواست کسانی که تصمیم دارند لیسانس دوم خود را بگیرند رد خواهد شد به همین خاطر بهتر است برای اخذ ویزای تحصیلی در مقطع فوق لیسانس و یا دکتری اقدام کنید.
  • یکی دیگر از مهم ترین مواردی که به شما کمک میکند تا در اخذ ویزای تحصیلی شانس بالاتری داشته باشید، طرح درس و برنامه تحصیلی است که در آن میتوانید به موارد زیر اشاره کنید:

۱ – هدف شما از اخذ ویزای تحصیلی و ادامه تحصیل چیست و چرا میخواهید در کشور مورد نظرتان ادامه تحصیل دهید؟

۲ – وضعیت مالی خانواده شما به چه صورت است و آیا توانایی حمایت های مالی از شما را داند؟

۳ – آینده کاری خود را چطور میبینید بهتر است هنگام مصاحبه به این نکته اشاره کنید که در آینده قصد بازگشت به کشور خود را دارید.

شما عزیزان میتوانید از طریق گزینه پیگیری پرونده در سایت اکسین ویزا در هر لحظه از روند کاری اخذ ویزای تحصیلی خود مطلع شوید. برای دریافت مشاوره های تحصصی اکسین ویزا میتوانید با شماره تلفن های ۰۲۱۲۶۴۱۰۸۹۶، ۰۲۱۲۶۴۱۰۷۹۳، ۰۲۱۲۲۶۴۶۸۷۸، ۰۲۱۲۶۴۱۱۰۸۹ و ۰۹۱۲۳۳۱۶۹۷۰ تماس حاصل فرمایید. همچنین شما عزیزان میتوانید برای دریافت مشاوره حضوری به آدرس تهران میرداماد، میدان مادر، خیابان سنجابی، خیابان یکم، پلاک ۳، طبقه ۱، واحد ۴ مراجعه فرمایید. اکسین ویزا با داشتن سال ها تجربه در زمینه مهاجرت به کانادا شما را در این مسیر از ابتدا تا انتها همراهی خواهد کرد.

آیا امکان دارد ویزای تحصیلی را به ویزای کار تغییر داد؟

یکی از سوالاتی که بسیار برای کسانی که ویزای تحصیلی دارند پیش می آید این است که آیا امکان دارد ویزای تحصیلی را به ویزای کاری تبدیل کرد؟ در این رابطه باید بگوییم اکسین ویزا با ارائه راهکار های عملی و کاربردی راه شما را برای تبدیل کردن ویزای تحصیلی به ویزای کاری هموار خواهد کرد کافیست برای اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره کاملا رایگان تلفنی با شماره های ۰۲۱۲۶۴۱۰۸۹۶، ۰۲۱۲۶۴۱۰۷۹۳، ۰۲۱۲۲۶۴۶۸۷۸، ۰۲۱۲۶۴۱۱۰۸۹ و ۰۹۱۲۳۳۱۶۹۷۰ تماس حاصل فرمایید و یا از طریق فرم رزرو وقت در سایت، وقت رزرو کنید و همچنین شما عزیزان میتوانید برای دریافت مشاوره حضوری به آدرس تهران میرداماد، میدان مادر، خیابان سنجابی، خیابان یکم، پلاک ۳، طبقه ۱، واحد ۴ مراجعه فرمایید. اکسین ویزا با داشتن سال ها تجربه در زمینه مهاجرت به کانادا شما را در این مسیر از ابتدا تا انتها همراهی خواهد کرد.

هزینه های اخذ ویزای تحصیلی چقدر است؟

هزینه تحصیل در کشور هایی که در حوزه شینگن قرار دارند ۱۲۲ یورو می باشد و این مبلغ در سفارت خانه کشوری که میخواهید از آن ویزای تحصیلی بگیرید دریافت میشود. این مبلغ توسط سفارت خانه تعیین خواهد شد.

مشاوره رایگان/پرسش و پاسخ

همراهان گرامی، در این قسمت میتوانید سوالات خود را مطرح نمایید. در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود.(نمایش عمومی)